Halasını öldürdü, babaannesinin boğazını kesti

Bursa'da 24 yaşındaki Y.B. harçlık verilmemesi üzerine dehşet saçtı. Mutfaktan aldığı bıçakla genç, halası ve babaannesine saldırdı. İki kadın aldıkları bıçak yaraları ile kanlar içerisinde yere yığılırken, Y.B. olay yerinden kaçtı. Hala olay yerinde hayatını kaybederken, boğazı kesilen babaanne ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Polisin çalışması sonucu Y.B. yakalandı.

Olay saat 16.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Çambir Sokakta bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre Y.B., halası Safiye Vardar ile babaannesi Sabriye Balaban'dan bir miktar para istedi. Bu isteği geri çevrilen Y.B. ile halası ve babaannesi arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında mutfağa giden Y.B., aldığı bıçakla halası ve babaannesine saldırdı. İki kadın aldıkları bıçak yaraları ile kanlar içerisinde yere yığılırken, Y.B. olay yerinden kaçtı.

HALA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine binada oturanlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Safiye Vardar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

BABAANNENİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Boğazı kesilen ve durumu ağır olan Sabriye Balaban ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabriye Balaban'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

YAKALANDI
Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Y.B.'yi Panayır Mahallesi'nde yakaladı. Zanlının Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürüyor.

KAYNAK: AA

15 Eyl 2023 - 08:11 - Asayiş

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 88.391 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.