SMS Gaziantep’in genetiğine uygun değil

Gaziantep Valisi Davut Gül geçtiğimiz yıl yapılan sms kampanyası ile ilgilide konuşarak bu projenin Gaziantep’in genetik yapısına uygun olmadığını söyledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül geçtiğimiz yıl yapılan sms kampanyası ile ilgilide konuşarak bu projenin Gaziantep’in genetik yapısına uygun olmadığını söyledi. Herkesi imkanları dahilinde kulübün lisanslı ürünlerini almaya davet eden Vali Gül; “ Geçen sene sms kampanyası yaptık, yaklaşık bin civarında cevap geldi. Bunların 700, 800 tanesi de başkan ve genel toplantılarda olmuştu. SMS Gaziantep’in genetiğine uygun değil ve dolayısıyla çok fazla verim alamadık. Forma ile ilgilide bana göre kampanyaya gerek yok her bir Gazianteplinin çocuğuna kendisine lisanslı ürünleri imkanı varsa alması faydalı olur.

GAZİANTEP’İN MARKA DEĞERİ YÜKSELMELİ

Pandemi var insanlar kirayı veremiyor diğer sıkıntılar var ekonomik sıkıntılar var bu aşamada kulübe yardım toplamak ne kadar makul işte o insanların kiralarını ödeyebilmesi ve gelirinin artması için işinin gücünün artması için Gaziantep’in marka değerinin yükselmesi lazım. Şöyle örnek vereyim. Durumunuz kötü elinizde çok kıymetli bir eviniz var götürüp beşte bir fiyatına satmak istermisiniz tabiki istemezsiniz. Yani bu dönem gittiğinde o beş katı on katı olur çok kıymetli bir mülk olur. Bu açıdanda bizim kulübümüz herkese katkısı olan bir kulüp.

HEP AYNI ADAMLAR YARDIM YAPIYOR

Genelde böyle yardımlar olduğunda sağdan say 30 soldan say 30 adam hep aynı adamlar yardım yapıyorlar. Bizim bu kısır döngüden kurtulmamız lazım. Yani organize sanayi bölgesinde bin tane işletme varsa büyüklü küçüklü kendi gücü nispetinde binininde elini taşın altına koyması lazım. O zaman yük hafiflemiş olur yine aynı şekilde ticaret odasına kayıtlı olup ama ölçek olarak büyük ölçekli iş yapan işleri düzgün olan genelde de hep şeyi söylerler baklavacılar ne verdi şu sektörde verdi diye. Aktör ayrımı yapmadan parası olan herkesin yardım ettiği ve dolayısıyla bu kampanyanın tabana yayıldığı bir iş olması lazım. Yarın herkes yüz yüze bakacak zor durumda elini taşın altına koymayan kişi millete karşı şehre karşı mahcup olacak.

KİM YARDIM YAPIYORSA İSMİNİ PAYLAŞIN

İşte burada iki şey istiyoruz sizden bunun duyurulması ve teşvik edilmesi ikinciside veren kişileri kulüp belli aralıklarla sizlerle paylaşsın şehirde kimin verdiğini kimin vermediğini görmüş olsun.

Gaziantep’te bazı firmalar kurumsal olarak bazı kulüpleri destekliyorlar ALG, Adamspor vb. Futbolun dışında da kulüplerimiz var. Bunlarıda cesaretlendirmemiz lazım. Sponsor olanları cesaretlendirirseniz başka firmalarda aynısını yapma konusunda daha bir heyecanlı olurlar.

İKİNCİ BİR ADAM GETİRİN BAŞKAN YAPALIM

Adil Konukoğlu başkanlığında ben son dönemine denk geldim herhangi bir yardım kampanyası düzenlenmedi. Ama bu sonsuza kadar böyle gidecek anlamına gelmiyor. Adil beyin ekonomik gücü, bu şehir ile ilgili iddiaları, idealleri, sevgisi ve imkanı vardı bu kadar parayı verdi. Bu kadar parayı verecek ikinci bir adam getirin başkan yapalım. Çok net söylüyorum. Bizim 130 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Hiç bir kimsenin bu parayı verme ihtimali yok.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ’Yİ ISRARLA GETİRDİK

Adil Konukoğlu bırakmak istediğinde kendisine bırakmaması gerektiğini rica ettik. Ben bu şehre görevimi yaptım hem şirkette yeni görev alacağım yönetim kurulu başkanı olacağım hemde diğer sağlık sebeplerinden dolayı ben bu işin dışında kalayım ama maddi manevi elimden gelen herseyini yapayım dedi. Bizde saygı duyduk. Allah razı olsun. Sonra başkan aradık bir kaç isim alternatifi oldu İstanbul’a gittik Fatma bakanımız ve milletvekillerimizden bazıları ile İstanbul’daki hemşehrilerimiz vardı Başkan Büyükekşi’nin yanına vardık. Israrla ve ricayla getirdik Başkan Mehmet Büyükekşi’yi. Bizim dürüst, şehre kulübe katkısı olacak bir adama ihtiyacımız vardı. Kulüp ilk sezonunda 8’inci bitirdi. Şu an devam ediyor sezon sonuna kadarda devam edecek. Kulübümüze çok büyük katkıları oldu. Ama rakam bir kişinin bir kişinin altından kalkacağı rakam değil. Bu şehrin kulübüde bir anlık heveslerle birilerine teslim edilecek bir kulüpte değil.

GAZİANTEPSPOR TECRÜBESİ VAR

Evet para vermek önemli sonuçta Gaziantepspor tecrübesi var. Burada başımıza ne geldiğini hepiniz biliyorsunuz. Bizim en büyük sermayemiz itibarımız. Gaziantep FK itibarlı bir kulüp ve itibarlı bir yönetimi var. Gaziantep’in tamamının takıma sahip çıkması lazım. Bu herkes için geçerli. Ben başkan olayım şuradan şuraya atlayayım diye kimsenin bir niyeti yok böyle bişeye ihtiyaçlarıda yok şu an Gaziantep FK’da bulunanların ve Mehmet Büyükekşi’nin. Mesele şehrin meselesi. Varsa bildiğiniz itibarlı bir adam bunuda tek başına verecek başımla beraber. “ şeklinde konuştu. ALİ BUDAK

#

20 Kas 2020 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.