öZLüYORUM

Gaziantep Futbol Kulübü’nün devre arasında kadrosuna kattığı Portekizli oyuncusu Sousa ailesini çok özlediğini söyledi.

Kırmızı siyahlı takımda ikinci yarıda ayağının tozuyla kadroya giren ve Sumudica’nın beğendiği ve formayı sırtından çıkarmayan bir görüntüye bürünen Sousa kendisini Gaziantep’te en çok zorlayan şeyin aile özlemi olduğunu dile getirdi. Takıma verilen 2 günlük arada Portekiz’e eşinin ve çocuklarının yanına giden Sousa sosyal medya hesaplarındanda ailesiyle ilgili fotoğraflar paylaşarak “onları çok özlüyorum” demesi dikkat çeken bir başka ayrıntı odu.

#

26 Şub 2020 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.