SIRADAKi EFES

Ligde ve Avrupa’da kötü gidişe ard arda aldığı galibiyetlerle son veren temsilcimiz Gaziantep Basketbol yarın kendi saha ve seyircisi önünde yıldızlar topluluğu Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta ligde Ormanspor’u farklı bir şekilde mağlup ederek Avrupa Arena’sına çıkan ve Letonya’da başkent ekibi Riga’yı da geçerek oldukça morallenen kırmızısiyahlılar zorlu rakibinide devirerek yoluna kayıpsız ilerlemek istiyor. Başantrenör Nenad Markovic yönetiminde zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren ve bugün yapacağı antrenman sonrası kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak olan kırmızı siyahlı dev adamlarda galibiyetten başka birşey düşünülmüyor. Anadolu Efes ile oynanacak olan maç yarın saat 17,30’da Karataş Spor Salonu’nda start alacak.

19.RANDEVU

Gaziantep Basketbol ile Anadolu Efes yarın oynayacakları müsabaka ile birlikte tarihlerinde 19’uncu kez karşı karşıya gelecekler.

Şu ana kadar 18 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde Anadolu Efes 14 kez sahadan galibiyetle ayrılırken temsilcimiz Gaziantep Basketbol ise sadece 4 kez kazanabildi.

#

08 Kas 2019 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.