CUMHUR İTTİFAKI OĞUZELİ’DE 10 MECLİS ÜYESİ ÇIKARTTI

31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye meclis üyelikleri de netleşti. Gaziantep'te Büyükşehir ile birlikte 8 ilçeyi alan Cumhur İttifakı üyelik...

31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediye meclis üyelikleri de netleşti. Gaziantep'te Büyükşehir ile birlikte 8 ilçeyi alan Cumhur İttifakı üyeliklerinde de ezici bir üstünlük kurdu. Mehmet Sait Kılıç’ın yeniden başkanlığa seçildiği Oğuzeli’nde 15 belediye meclis üyesinin 10 tanesini Cumhur İttifakı çıkartırken, CHP 5 meclis üyesi çıkarttı.

CUMHUR İTTİFAKI OĞUZELİ MECLİS ÜYELERİ

Kontenjan adayları:

Mehmet Salim Uğur

Abdurrahman Mengüç

CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELERİ

Celalettin Terlemez

Ali Öztekin

Mehmet Ateş

Hasan Çıldır

Ali Rıza Dağlı

Yusuf Taşdemir

Veli Öztürk

Mehmet Taşdemir

CHP MECLİS ÜYELERİ

Ömer Oğuz

Hüseyin Kütükçü

Zeki Yılmaz

Mehmet Kılınç

Cemal Koca

#

01 Nis 2019 - 00:00 - Siyaset

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.