Düşük öğretmen maaşlarına yeni düzenleme! Bundan sonra...

2018 senesinde öğretmen maaşları ne kadar olacak. Milyonlarca öğretmenin merakla beklediği zam haberleriyle ilgili son dakika gelişmeler gelmeye devam ederken bir yandan da yeni sistem için düğmeye basıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan çalışma çerçevesinde öğretmen maaşlarıyla ilgili yeni düzenleme yolda. Özellikle düşük öğretmen maaşı alanlar için yürütülen çalışmanın detayları belli olmaya başladı. Peki öğretmen maaşları ne kadar olacak? İşte milyonlarca öğretmenin merak ettiği 2018 öğretmen maaş zammı ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

UZMAN ÖĞRETMENLİK

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Son 8 yıldaki performans değerlendirmelerinde en az 4'ünün A başarı düzeyinde olması gerekecek.

BAŞÖĞRETMENLİK

Son 14 yıldaki performans değerlendirmelerinde en az 7'sinin A başarı düzeyinde olması gerekiyor.

MÜDÜRLÜK

Son 4 yılda performans değerlendirmelerinde en az 2'sinde A düzeyi başarı gerekiyor.

BAŞARISIZ ÖĞRETMENE EĞİTİM

Performans başarısı yüksek olmayan öğretmen eğitime alınarak takip edilecek.

#

05 Mar 2018 - 00:00 - Eğitim

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.