Kelliğe son: Dr Celeson

Kelliği ortadan kaldıran Dr Celeson saç solüsyonu ile saç dökülmesine son verip, dökülen saçlarınıza 60 günde yeniden kavuşmanız mümkün.

SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI

Sağlık Bakanlığı tarafından da tescil edilen Dr Celeson Hair Solutions (saç solüsyonu) ile kellik ortadan kalkıyor. İçerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan Dr Celeson'u kadınlar ve erkekler güvenle kullanabilirler. İnternet ortamında satışa sunulan Dr Celeson ürünleri, saç dökülmesi ve kellik gibi sorunlar yaşayanların büyük ilgisini görüyor.

60 GÜNDE ETKİSİNİ GÖSTERİYOR

Dr Celeson Hair Solutions saç dökülmesi yaşayan veya saçlarını korumak isteyen kişiler için formülü özel olarak güçlendirilmiş bir bakım saç solüsyonudur. Yapılan klinik araştırmalar sonucunda Dr Celeson Hair Solutions’un saç dökülmesi üzerindeki olumlu etkileri kanıtlanmıştır. Sağlık Bakanlığı tarafından da tescil edilen Dr Celeson’un mucizevi kanıtlanmış formülü ile 60 günde tekrardan saçlara kavuşmayı sağlıyor.

DR CELESON İLE GELEN MUCİZE

Saç onarımında yüzde 97 başarı, dökülmeleri önlemede yüzde 98 başarı, yeni saç oluşumunda yüzde 95 başarı, kepekleri önlemede yüzde 94 başarı göstermektedir. Türkiye genelinde satışa sunulan Dr Celeson fiyatı ise 299 TL ile internet sitelerinde satışa sunuluyor. Dr Celeson Hair Solutions ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler, www.drceleson.net.

BERMAL BARAN

#

16 Haz 2019 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.