Vali Gül Şekerci Petrol’ü ziyaret etti

Vali Davut Gül, sanayici ve iş adamları ziyaretleri kapsamında Şekerci Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Yetkinşekerci’yi çalışma ofislerinde ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Mehmet ve İbrahim Yetkinşekerci, nazik ziyareti için Vali Davut Gül’e teşekkür ederek firma çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gaziantep’in sanayinin her alanında önemli kuruluşlarıyla ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunduğunu ifade eden Vali Gül, “Gaziantepli işadamlarımız sanayinin ve üretimin her alanında ekonomimize önemli katkıda bulunuyor. Verdikleri bu katkı da her yıl artarak devam ediyor. Gaziantepli işadamlarımıza istihdama sağladıkları katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum, işlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÇETİN KARABIYIK

#

22 May 2019 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.