Yanınızdayız!

Vali Davut Gül, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ile %100; burslu Özel Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Meslek liseleri üzerine değerlendirmelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti. Vali Gül, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak meslek liselerini çok önemsediğini ve bu konuda öğrencilerin yanında olduğu mesajını verdi.

BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinin ülkemizde önemli bir yere sahip olduğunu hatırlatan Gül, “Öğretmenlerimizle dönem dönem bir araya gelerek her okulumuzu yerinde ziyaret ediyoruz. Amacımız sorunları yerinde görmek ve çözüm üretmektir. Gençlerimizi gelecek kuşaklara en iyi şekilde hazırlamalıyız. Bunun için de sizlere büyük görev düşüyor. Bizler de sizden gelecek olan taleplere her zaman açığız ve yapılması elzem konularda her zaman yanınızdayız. Gaziantep’in eğitimde en önde olmasını arzuluyor, bunun için çaba sarf ediyoruz” dedi.

KALİFİYELİ ELEMAN YETİŞTİRİYORUZ

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ise nazik ziyaretleri için Vali Gül’e teşekkür ederek sanayicilerin beklentileri doğrultusunda kalifiye eleman yetiştirmek ve bu soruna çözüm bulmak hedefiyle böylesi bir merkezi hayata geçirdiklerini söyledi. Ziyaretin ardından Vali Gül, okul öğretmenleri ve idarecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. ÜMİT OKUKCU

#

22 May 2019 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.