Öğrencilerinden tüketici hakları semineri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri tarafından Nefise-Necip Teymur İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerine “Çocuklarda Tüketici Hakları Bilincinin Oluşturulması” semineri düzenlendi.

Adalet Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Gülsüm Günbala Güven tarafından koordine edilen seminerde, ilkokul birinci sınıf öğrencilerine, çocuklarda tüketici bilinci, tüketici olarak sahip oldukları haklar ve ayıplı bir mal ile karşılaşılması durumunda kullanabilecekleri yasal hakları konularında yaş grubuna uygun görselleri de içeren bilgi verildi.

Birer tüketici olarak yetişen ve sosyalleşen çocuklarımızın geleceğin ekonomisine yön verecek bireyler olacağından tüketici bilinciyle donatılmaları gerektiğini belirten Öğr. Gör. Gülsüm Günbala Güven, çocukların erken yaşta tüketici olarak sahip oldukları haklar konusunda bilgi edinmeleri için kurum olarak gereken özveriyi göstereceklerini dile getirdi.

Sınıf öğretmeni Hatice Yeşilnacar da öğrencileri için çok faydalı ve hayata dokunan bir etkinlik olduğunu belirterek, kurumu ve şahsı adına Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Adalet Programı öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

#

19 Nis 2019 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.