Sağlık protokolü imzalandı

Gaziantep Dünyagöz Hastanesi ve Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak arasında sağlık protokolü imzalandı. Protokol hakkında açıklamalarda bulunan Kazak, amaçlarının üyelerin aile bütçesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Dünyagöz Hastanesi’nde gerçekleşen protokol imza törenine Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak, Gaziantep Dünyagöz Şubesi Hastane Müdürü Muhammed Aslan, Dünyagöz İş Geliştirme Grup Müdürü Cihan Kaya ve Kamu-Sen üyeleri katıldı. Anlaşma Gaziantep’in yanı sıra Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş’taki Kamu-Sen üyelerini kapsıyor.

AMACIMIZ ÜYELERİMİZİN AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLAMAK

Anlaşmanın öneminden bahseden Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak, “Türkiye Kamu-Sen Gaziantep ailesi olarak Dünyagöz Hastanesi ile bir anlaşma imzaladık. Amacımız üyelerimizin aile bütçesine katkı sunmak. Kurumsal kimliği taşıyan ve sağlık alanında ciddi hizmetler sunan hastanemizin, üyelerimize kaliteli sağlık hizmeti sunması noktasında anlaşmamızı çok önemsiyorum. Yaptığımız anlaşma ile bölgemizde bulunan Şanlıurfa, Adıyaman, Kahramanmaraş illeri de bu anlaşma kapsamında olacaktır. Bu illerdeki kamu çalışanları İstanbul, Ankara gibi şehirlere gidip yorulmak yerine bu hastaneye gönül rahatlığı ile gelebilecekler” dedi.

EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN 24 SAAT BEKLİYOR OLACAĞIZ

Gaziantep Dünyagöz Şubesi Hastane Müdürü Muhammed Aslan ise “Dünyagöz hastaneler grubu olarak Türkiye Kamu-Sen Gaziantep Şubesi ile böyle bir protokolü imzaladığımız için çok mutluyuz. Tüm Kamu-Sen çalışanlarına en iyi hizmeti vermek için tüm personellerimizle 24 saat bekliyor olacağız. İnşallah faydalı oluruz” ifadesini kullandı.

ÇETİN KARABIYIK

#

09 Oca 2019 - 00:00 - Sağlık

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.