Uyuşturucu tacirlerine operasyon

GAZİANTEP'te, polis tarafından 2 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen Dumlupınar ve Güneş mahallelerindeki 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ekiplerin evlerde yaptığı aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve tüfeğe ait 5 kartuş, 7 fişek ve uyuşturucu ele geçirildi. Malzemelere el koyan polis, M.F.B, M.Ö, E.K, K.G ve M.C.C'yi gözaltına aldı.

Emniyette ki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.K ve K.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.F.B, M.Ö ve MC.Ç ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

#

18 Ara 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.