Uyuşturucuya geçit yok!

Gaziantep'te ihbar üzerine durdurulan araçtan 2 kilo 200 gram uyuşturucu madde ele geçerildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile uyuşturucu satıcılarının yakalanmalarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında doğu illerinden Gaziantep istikametine uyuşturucu sevkiyatı olacağı ihbarını alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nizip yolu üzerindeki uygulama noktasında şüpheli bir aracı durdurdu. Narkotik arama köpeği Bady'nin aracın bagajına tepki vermesi üzerine ise yapılan aramalarda aracın bagaj iç kısmına 6 paket halinde gizlenmiş 2 kilo 200 gram metamfetamin ve ateş-buz olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs yasal işlemler sonucu sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmasına müteakip cezaevine teslim edildi.

#

13 Ara 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.