Sedat Torun'un acı günü

GGC üyesi ve aynı zamanda Telgraf Gazetesi spor müdürü Sedat Torun'un annesi Zekiye Torun hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve önceki gün akşam aniden fenalaşan (62) yaşındaki Zekiye Torun, hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı olarak yoğun bakıma alınınan Torun, Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yeşilkent Mezarlığı'nda ikindi namazına müteakip kılınan namazın ardından toprağa verilen 62 yaşındaki Zekiye Torun'un cenazesine çok sayıda gazeteci ve yakınları katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLUP AKTI

Annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Gazeteci Sedat Torun'un gözyaşları sel olup akarken yakınlarıda Merhume Zekiye Torun'a yaşadığı acıları dile getiren ağıtlar yaktılar.

TAZİYE YERİ BEYDİLLİ MAHALLESİ'NDE

Öte yandan Merhume Zekiye Torun için taziyelerin Beydilli Mahallesi'nde bulunan Hatice Belgin Sosyal Tesisleri'nde kabul edileceği belirtildi.

Aymedya Grup olarak merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

#

21 Eki 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.