Gaziantep için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünün yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'te 21.10 2018 (Pazar) günü kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğin...

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğünün yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep'te 21.10 2018 (Pazar) günü kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, uydu görüntülerinden alınan veriler ve son meteorolojik değerlendirmelere göre, Gaziantep'te gök gürültülü ve sağanak yağışların yer yer kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi. Kuvvetli yağış ile rüzgarın da kuvvetli esmesi bekleniyor. Açıklamada, yetkililerin ve vatandaşların ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamaların ve risklere karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

#

20 Eki 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.