Başvurular 1 hafta uzatıldı

CHP'de yerel seçimlerde aday adaylığı için başvuru süresi bir hafta uzatıldı. CHP, 1 Ekim'de başlayan ve dün mesai bitiminde sona erecek olan başvurularda süre uzatımına gitti.

CHP'de yerel seçimlerde aday adaylığı için başvuru süresi bir hafta uzatıldı. CHP, 1 Ekim'de başlayan ve dün mesai bitiminde sona erecek olan başvurularda süre uzatımına gitti.

26 EKİM'E KADAR UZATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde, 31 Mart 2019 tarihinden gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler seçimi için aday adaylık başvuru tarihleri bir hafta uzatıldı. Aday adayı olmak isteyen için son başvuru tarihi 26 Ekim 2018 Cuma tarihi oldu. CHP İl Başkanı Hayri Sucu, yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimi için aday adaylık başvurusu içeren genelgemiz 27.09.2018 tarihinde il ve ilçe başkanlıklarımıza gönderilmiştir. Aday adaylık müracaat tarihleriyle ilgili aday adaylarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle genelgemizde bildirilen aday adaylık başvurularının son tarihi 26 Ekim Cuma günü saat 17:00’a kadar uzatılmıştır” açıklamasında bulundu.

44 KİŞİ MECLİS ÜYELİĞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

Sucu, CHP’de Şahinbey de 22 kişi ve Şehitkamil de 22 kişi olmak üzere toplam 44 kişinin belediye meclis üyesi olmak için başvuru yaptığını söyledi. Sucu ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına bir kişinin, Oğuzeli ve Şehitkamil ilçelerinden Belediye başkan aday adaylığı için 2 kişinin başvurduğunu, Şahinbey Belediye başkan aday adaylığı için henüz başvuru yapılmadığını ifade etti.

ÇETİN KARABIYIK

#

19 Eki 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.