Seyidoğlu Gıda mücadeleye ‘ben de varım’ dedi

Enflasyonla mücadele programı kapsamında indirime giden firmaların sayısı kısa sürede bin 200’ü buldu

Seyidoğlu Gıda mücadeleye ‘ben de varım’ dedi

Enflasyonla mücadele programı kapsamında indirime giden firmaların sayısı kısa sürede bin 200’ü buldu. Geleneksel tatlıların yarım asırlık üreticisi Seyidoğlu Gıda’da mücadelede ben de varım dedi. Kampanyaya destek verdiklerini açıklayan Seyidoğlu Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, “Vatandaşlarımız baklavaya pahalı diyordu ama bugün yüzde 10 indirimiz var. Amacımız kar değil ayakta kalmaktır” dedi.

KAPIDAN GİREN HERKES İNDİRİMİ GÖRECEK

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele’ programı kapsamında aralarında perakende, gıda, otomotiv, mobilya, tekstil, sağlık, elektronik sektörlerinin dev markalarının da bulunduğu çok sayıda firma, dernek, oda ve kurum desteklerini açıkladılar. Kampanya’ya bir destek de Seyidoğlu Gıda’dan geldi. Mağazalarında yüzde 10 indirim uyguladıklarını ifade eden Seyidoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu, “Devletimizin, hükümetimizin başlatmış olduğu yüzde 10 indirim kampanyasına TÜRES derneği ile birlikte destek veriyoruz. Seyidoğlu Sultan Bacı markasıyla yürüttüğümüz mağazalarda bugünden itibaren bu kapıdan giren vatandaşımız baklavada alsa, helva da alsa yüzde 10 indirim görecek. Amacımız enflasyonla topyekûn mücadeleye bir faydamız, katkımız olsun.”

AMACIMIZ KAR DEĞİL AYAKTA KALMAK

Baklavada ilk indirim uygulayan mağazanın kendilerinin olduğunu vurgulayan Göksu, “Birçok mağazada, ürünlerde indirimler yapılıyor ama bugün baklavacılıkta yüzde 10 indirim uygulayan Seyidoğlu Sultan Bacı markası oluyor. Bunu özellikle vurgulamak isterim. Bu çok önemli bir katkıdır. Vatandaşlarımız baklavaya pahalı diyordu ama bugün yüzde 10 indirimiz var. Amacımız kar değil ayakta kalmaktır. Milletimizin huzuru ve refahı için bunu yapıyoruz. Allah’ın iziyle bizler bu sıkıntıları da atlatacağız” dedi.BİLGE ÜLKE GÜZEL

#

19 Eki 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.