Küçük öğrenciler barış için güvercin uçurdu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, Dünya Barış Günü'nü beyaz güvercin uçurarak, kutladı.

Her sınıftan bir öğrencinin barış elçisi olarak seçildiği ilkokulda düzenlenen törenle Dünya Barış Günü kutlandı. Törende barış elçileri dünya barışına dair mesajlarını arkadaşlarıyla paylaştı. . GKV Özel Okullarında düzenlenen ve öğrencilerin büyük bir heyecan yaşadığı programda, hissettiği törende dünya barışının önemine dikkat çekildi. Yaşanan savaşlar nedeniyle oldukça zor ve elverişsiz koşullarda büyüyen çocuklara dikkat çekilerek, savaşların durdurulması ve bu durumun acil düzeltilmesi gerektiği vurgulandı. Tüm dünyada barışın hakim olmasını dileyen küçük öğrenciler, beyaz güvercin uçurdu. Etkinlikte öğrencilerin taşıdığı barış konulu dövizler dikkat çekti. GKV Özel İlkokulu Müdürü Sayın Mustafa Şenel ilkokulda barış ve hoşgörü ortamının sağlanmasında öncü çalışmalar yürütecek olan minik barış elçilerini kutlayarak, bu sürece tüm öğrencilerin aktif katılım sağlayacaklarına inandığını ifade etti

#

24 Eyl 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 66.504 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.