Cübbesini babası giydirdi

Gaziantep’te emekli Cumhuriyet Savcısı Avukat Halil Acıoğlu’nun oğlu Anıl Acıoğlu hukuk eğitiminin ardından avukatlık yapmaya başladı.

Gaziantep Barosu toplantı salonunda düzenlenen törende staj dönemlerini tamamlayan, avukatlara Baro Başkanı İskender Kahraman tarafından ruhsatnameleri verildi. Törende avukatlık ruhsatını alan Avukat Halil Acıoğlu’nun oğlu Anıl Acıoğlu’nun avukatlık ruhsatnamesini alması aileyi gururlandırdı. Çiçeği burnundaki avukat Anıl Acıoğlu’na cübbesini avukat olan babası Halil Acıoğlu giydirdi.

BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ

Avukat Halil Acıoğlu, törendeki konuşmasında, “Cumhuriyet Savcılığı’ndan emekli olduktan sonra avukatlık mesleğini icra etmeye başladım. Oğlumun da avukat olması bizim için gurur verici bir durum. İnşallah kendisi de bizimle birlikte Acıoğlu Hukuk bürosunda avukatlığa yıllarca devam edecek. Bugün oğlum ve diğer meslektaşlarını tebrik ediyorum.” dedi.

AİLESİ VE YAKINLARI YALNIZ BIRAKMADI

Törende avukatlık yemini ederek cübbesini giyen Anıl Acıoğlu ailesi ve yakınları yalnız bırakmazken, Anıl’ın avukat cübbesini babası Halil Acıoğlu giydirdi. Çiçeği burnundaki avukat Anıl Acıoğlu da, mutlu olduğunu ve babasıyla birlikte güzel işler yapacağını söyledi.

ÇETİN KARABIYIK

#

21 Eyl 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 73.581 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.