PTT çocukları sevindirdi

PTT Gaziantep Müdürlüğü tarafından Şahinbey ilçesinden 100 yardıma muhtaç çocuğa okul seti dağıttı.

PTT Gaziantep Müdürlüğü Şahinbey ilçesi Çıksorut Mahallesi'nde bulunan Hazreti Amine Yetim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya getirilen 100 yardıma muhtaç çocuğa içinde çeşitli okul malzemesinin olduğu çanta dağıttı.

Çocuklarla yakından ilgilenen PTT Gaziantep Müdürü Zekai Özkan, çocukların kendi gelecekleri olduğunu söyledi. Çocuklara yardım etmenin mutluluğu içinde olduklarını belirten Özkan, "Onların mutluluğuna şahit olduk bu bizim için yeter. Onların bir gülüşü geleceği aydınlık bakması için çaba gösteriyoruz." dedi.

Programa katılan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ateş de PTT yönetimine teşekkür etti.

BİLGE ÜLKE GÜZE

#

21 Eyl 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.