Şahinbey-Polateli OSB Türkiye’ye örnek bir proje oldu

Gaziantep ile Kilis’in kardeş şehirler olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte gerçekleştirilen Şahinbey-Polateli OSB’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Meclis Başkanı Ökkaş Karcı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Ünverdi, her iki odanın büyük çaba gösterdiği projenin Türkiye için güzel bir eser olacağını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz” dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) verilen eğitimler hakkında KİTSO üyelerini bilgilendiren Ünverdi, Kilisli sanayici ve işadamlarının istihdam noktasında buradan faydalanabileceklerini dile getirdi.

Ünverdi, “Merkezimizde sanayicilerimizin ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak üzere, meslek sahibi olmak isteyenlere ve farklı branşlarda kendini geliştirmek isteyen çalışanlara mesleki eğitimler veriyor ve atölye imkanları sunuyoruz. Bu kapsamda üyeleriniz kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve mesleki eğitim noktasında merkezimizden istifade edebilirler” diye konuştu.

Ünverdi, konuşmasının sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celkanlı ve Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinde başarılar diledi. Ünverdi, “İnşallah bu zamana kadar nasıl işbirliği içinde çalıştıysak bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünverdi ve Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinde başarılar dileyen KİTSO Başkanı Celkanlı da, çalışmalarında Gaziantep’i örnek aldıklarını belirtti.

Celkanlı Gaziantep’in sanayisiyle örnek bir şehir olduğunu ifade ederek, “Amacımız Kilis ve ülkemiz için değer üretebilmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey- Polateli OSB’de olduğu gibi işbirliği içerisinde çalışmaktan onur duyarız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyor yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iki odanın yönetimi karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

#

19 Tem 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.