Kafa kafaya çarpıştılar; 1 ölü

GAZİANTEP'te, hatalı sollama yapan hafif ticari araçla minibüsün çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep-Adana karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Kent merkezine doğru giden sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen hafif ticari araç, önündeki TIR'ı sollamak için şerit değiştirdi. Ticari araç, bu sırada karşı yönden gelen Kalender Özer (44) yönetimindeki minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada, Kalender Özer olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki oğlu Ali Özer (22) ile hafif ticari araçtaki 2 kişi yaralandı.

Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Kalender Özer'in cesedi ise yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Özer'in cenazesi, otopsi işlemleri sonrası yakınlarına teslim edildi.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kaza anı bölgedeki bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, önündeki TIR'ı sollamak için şerit değiştiren hafif ticari aracın karşı yönden gelen minibüsle kafa kafaya çarpıştığı görülüyor.

#

18 Tem 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 66.504 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.