Başkan Hasan Şahin, Huzeyfe Durmaz'ı belgelerle bombaladı

Gaziantepspor’da başkanlık görevini devralan Hasan Şahin dün düzenlediği basın toplantısında eski başkan Huzeyfe Durmaz’ı belgelerle bombaladı.

Gaziantepspor’da başkanlık görevini devralan Hasan Şahin düzenlediği basın toplantısında eski başkan Huzeyfe Durmaz’ı belgelerle bombaladı.

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin eski başkan Huzeyfe Durmaz hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve Gazdaş, Cenk Tosun, Kulüpler Birliği, Bruma’dan gelen paraların hesabını soracağını söyledi. Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtan Hasan Şahin; “Gaziantepspor’un sorunlarını bütün Türkiye artık biliyor. Sadece Gaziantep ve Gaziantepspor’un taraftarları değil hatta Avrupa ve Dünya’da bunu biliyor. Gaziantepspor Türkiye’nin çok ciddi bir markası. Yaklaşık 50 yıldır Gaziantep marka şehir diyoruz. Gaziantep’in marka şehir olmasının en büyük nedenlerinden biri Gaziantepspor’dur. Diyorlar ya Gaziantepspor çok borçlu. Tabiki borcu olabilir. Ama Gaziantepspor bu şehirde yaşayan herkesten alacaklıdır. Çünkü Gaziantep’in bu kadar bilinen bir şehir olmasının en büyük sebebi Gaziantepspor’dur.

HUZEYFE DURMAZ GAZiANTEP’i KANDIRDI

Mutlu Özpineci zamanında Gazdaş ile sponsorluk anlaşması yapıldı ve Özpineci’nin başkanlık yaptığı döneminde sadece 150 bin TL gelmiş onun dışındaki 350 bin TL’nin gelmediğini görüyoruz. Ondan sonraki dönemde başkanlık yapan Huzeyfe Durmaz bütün Gaziantep’i kandırdı.

GAZİANTEPSPOR’UN BİR KURUŞUNU YEDİRMEYECEĞİZ

O kadar beceriksiz bir adamki ondan dolayı bir futbolcu 160 bin Euro’dan dolayı bizi FIFA’ya vermiş. Gaziantepspor’a bu kadar verdim. Hesap kitaplar ortada muhasebecimizde burada. Kulüpler Birliği’nden 337 bin euro geldi. Hani Huzeyfe Durmaz ben cebimden harcadım diyor ya işte bu o belgelerden biri. Ondan sonra Cenk Tosun’un ilk taksidi gelmiş Gaziantep Gatem-Kuveyttürk bankası hesabına 179.597 euro gelmiş. Yaklaşık 1 trilyonun üzerinde. Bruma’dan dolayı 20 bin euroda ordan gelmiş. Tabiki Huzeyfe Durmaz bunun içinde 200-300 bin TL harcamış olabilir. Ama bu paralar nerde. Gaziantepspor’un bir kuruşunu kimseye yedirmeyeceğiz. Savcılığa suç duyurusunda bulundum ve müracatta bulundum. “ dedi. ALİ BUDAK

#

24 May 2018 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.