DüZENLi EGZERSiZLERLE ŞiFA BULDU

Şehitkamil Belediyesi Batıkent Bayan Spor Merkezinde düzenli olarak pilates ve fitness çalışmalarına katılan Canan Kaya, uzman eğitmenler eşliğinde yaptığı düzenli egzersizler sonrasında donuk omuz sendromundan kaynaklı şiddetli ağrılarından kurtuldu, sağlıklı kas gelişimi ile mutlu ve zinde bir yaşama büyük bir adım attı.

Spor alanında yürüttüğü çalışmalarla binlerce vatandaşa sürdürülebilir spor akışkanlıkları kazandıran Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında faaliyetlerini sürdüren bayan spor merkezilerinde fiziksel ve metabolik hastalıklarla mücadele etmeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Batıkent Bayan Spor Merkezinde pilates ve fitness çalışmalarına katılan mali müşavir Canan Kaya, yaptığı düzenli egzersizlerin karşılığını sağlığına kavuşarak aldı. Donuk omuz sendromu, Fibromiyalji (yumuşak doku romatizması) ve boyun fıtığı şikayetleriyle spor merkezine başvuran Canan Kaya alanında uzman eğitmenlerle yaptığı bire bir çalışmalar sonrasında sağlığına kavuştu.

#

22 May 2018 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.