Sağlık Bakan Yardımcısı Öğütken Gaziantep'te

Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Gaziantep'te kamu hastanelerini ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bazı ziyaretlerde bulunmak üzere kente gelen Öğütken, Gaziantep’in en büyük hastanesi özelliğini taşıyan Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mücahitler ek binasında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Öğütken, sunulan hizmetler hakkında saha araştırmasında bulundu.

Öğütken, daha sonra yakın zamanda hizmete girmesi planlanan Perilikaya Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Öğütken'e ziyareti esnasında Gaziantep İl Sağlık Müdür vekili Mehmet Emin Bindal ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya eşlik etti.

#

29 Nis 2018 - 00:00 - Sağlık

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.