Kupa finalinde ay-yıldızlı coşku

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 6. Geleneksel Orta Okullar Arası 23 Nisan Basketbol Kupasının ödül töreninde ay-yıldızlı coşku yaşandı.

Potada 7 günlük mesainin ardından kupa sevinci yaşayan dev adamlar ve potanın perileri, elde ettikleri dereceleri bir yana bırakıp parke üzerinde omuz omuza verdi ve ay-yıldızlı bayrakların gölgesinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 6. Geleneksel Orta Okullar Arası 23 Nisan Basketbol Kupası ve Minikler Şenliği’ne katılan 26 farklı okuldan 400’e yakın sporcu öğrenci arasında 43 zorlu müsabakanın ardından kategorilerinde dereceye girmeye hak kazanan dev adamlar ve potanın perileri, final günü boyunca birbirlerine destek vererek birlik ve beraberlik görüntüsü çizdiler.

Geleneksel Orta Okullar Arası 23 Nisan Basketbol Kupası’nın ödül töreninde konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, organizasyona katılan tüm sporcu öğrencilerin saha içi ve saha dışınca çizdikleri fair play tablosuyla şampiyon unvanını hak ettiklerini söyledi. Özkeçeci, şöyle konuştu:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği ile işbirliği içerisinde düzenlediğimiz 6. Geleneksel Orta Okullar Arası 23 Nisan Basketbol Kupası ve Minikler Şenliği’ne katılan 26 farklı okuldan 400’e yakın sporcu öğrencimizi gönülden kutluyorum. Organizasyon esnasında aynı zamanda TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’nca bölgesel hakem kampı gerçekleştirildi. 17 klasman adayı hakemimiz oynanan 43 müsabakanın idaresini başarıyla sağladı. Organizasyona katılım sağlayan tüm okullarımıza teşekkür ediyorum. 7 gün boyunca dostça yarışan birlik ve beraberlik tablosu çizen sporcularımız istisnasız şampiyonluk unvanını hak ettiler. Bundan sonraki spor hayatlarında tüm dev adamlarımıza ve potanın perilerine başarılar diliyorum.”

#

24 Nis 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.