'Gençler, hedefiniz büyük olsun!'

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları

- ''Eğitim de fırsat eşitliği sağlanması için üniversitelere çok büyük önem verdik.''

- Üniversitelerin bilgi üretimi, yol göstericiliği olmadan toplumun kalkınması mümkün değildir. Üniversite Universe'den gelir. Vizyonu geniş dünyaya bir bütün olarak bakabilen bu kurumlardır. Üniversiteler aynı zamanda insanın özgüveni de gelişir.

- Üniversiteleri okuyayım da devlette bir işe gireyim şeklinde görmemek lazım. Hedefi devlette işe girmek olarak görmemesi lazım. Dünyayı önünüze koyacak ve dünyanın her yerini sizin kabiliyetinizi geliştirecek bir alan olarak göreceksiniz.

-Bu istiklal başka milletlerde yok. Bütün ideolojiler bir kenara bırakılıyor. Memleket meseleli olunca herkes aynı dilde konuşuyor. Kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim amacımız ülkemizi kalkındırmak. Parmakla gösterilen ülkeler arasına ülkemizi sokmak.

-80 yılda Türkiye'de 50 kilometre tünel yaptık. Dünya'nın en uzun köprüsünü yaptık. Son 10 yılda dünyada küresel kriz var. Küresel krize rağmen 10 tane mega proje yapıyoruz. Türkiye böyle büyüdü. Türkiye Suriye, Irak'ın Kafkasların ve Ortadoğu'nun geleceği.

#

24 Mar 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.