Başbakan Binali Yıldırım'a HKÜ'den fahri doktora

Başbakan Binali Yıldırım’a Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından fahri doktora ünvanı verildi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 10. Yıl Akademik Ödül Töreni'nde Başbakan Binali Yıldırım'a Fahri Doktora Ünvanı verildi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye için taş üstüne taş koyan herkesin başımızın üstünde yeri var. Ülkemizi bir adım daha öne çıkaran her vatandaşımız başımızın tacıdır. Türkiye bu ideaslit ve çalışkan insanlarla yükseliyor. İnşallah daha da yükselecektir" dedi.

AYRINTILAR GELECEK

#

24 Mar 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.