O köprü trafiğe açıldı

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Yeşilvadi Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı.


Kesintisiz trafik anlayışı kapsamında köprülü kavşak uygulamalarıyla ulaşım koridoru açmayı amaçlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başkent ile Gaziantep arasında adeta mekik dokudu. Yeşilvadi Köprülü Kavşağı Projesi’nin hayata geçirilmesi için Ankara’yla sıkı bir görüşme trafiği başlatan Başkan Şahin’in gayretleri sonuç verdi, yaklaşık bir yıl önce köprülü kavşağın yapımına başlandı. Büyükşehir tarafından hazırlanan ulaşım master planı doğrultusunda inşaat çalışmaları tamamlanan Yeşilvadi Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı. Kentin ulaşım sıkıntısını asgariye indirecek olan kavşak, trafikteki akışkanlığı arttıracak, Gaziantep merkez ve Karataş bölgesinden Gaziantep Havalimanı’na kesintisiz ulaşım sağlayacak. Köprülü kavşağı, Oğuzeli ilçesine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından da kullanılabilecek.

#

19 Mar 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.