Tek amacı; 'Bağımsız Türk Milletini yarınlarla ulaştırmak'

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu 103 yıl önce her türlü yokluğa ve imkansızlığa rağmen Çanakkale’de verilen mücadelenin “Bağımsız Türk Milletini yarınlarla ulaştırmak” amacının bulunduğunu belirterek, “İşte bu yüce hedef sayesinde Çanakkale geçilmez oldu” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, Çanakkale Zaferi’nin, ülkemizin doğusundan batısından, kuzeyinden güneyinden gelen vatan evlatlarının, din, dil, mezhep ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik ruhuyla, sırt sırta vererek kenetlenmeleri halinde neler yapabileceğinin tarihe altın harflerle kazındığı gurur abidesi olduğunu söyledi.

Dün Çanakkale’de, Antep’te, Batı Cephesi’nde istiklal ve istikbal mücadelesi verenler sayesinde bugünlere gelindiğini kaydeden Konukoğlu, bugün de Afrin’de ve bölgede aynı amaçla cephede canları pahasına görev yapanlar sayesinde milletçe huzurlu yarınların yaşanacağına dikkat çekti.

“Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde, göklerde dalgalanan al bayrağımızın altında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin sayesinde yaşıyoruz. Bizler ve geleceğimiz olan gençlere emanet edilen ülkemizi, gelişmiş ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak en elzem minnet borcumuzdur.

Bizler manevi değerlerine yürekten bağlı, takdire şayan destanlar yazan atalarımızın yolundayız ve onlara layık olma çabasındayız. Çanakkale harbinde bugünümüz için canlarını feda eden başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum.”

#

17 Mar 2018 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.