MEHMET BAKADAN GAZiŞEHiR iÇiN GELDi

GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ SCOUT EKİBİNİ DENEYİMLİ İSİMLERLE GÜÇLENDİRİYOR...

Adil Konukoğlu Başkanlığı’nda takımın önümüzdeki yıllarda alt yapıdan oyuncu çıkarması ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla kurulan scout ekibi genişliyor... Avrupa’da bir çok takımda çalışan ve çeşitli tecrübeler elde edinen Gaziantepli Mehmet Bakadan şehre gelerek kırmızı-siyahlı takımla bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Daha önce Almanya’nın Bundesliga takımlarından Hannover’de çalışan ve snorasında bir çok takıma yıldızlar kazandıran Mehmet Bakadan bir dönem yine Süper Lig’de oynayan Alanyaspor’un alt yapısında görev almıştı. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü alt yapı koordinatörü İsmail Acar ile birlikte yine Hannover’de görev yapan ve futbol konusunda uzmanlaşan Mehmet Bakadan’ın Gazişehir Gaziantep F.K.’ya yakın olduğu öğrenildi.

iSMAiL ACAR ÇOK iSTiYOR

Avrupa’daki deneyimiyle şu ana kadar bir çok yeteneği futbol dünyasına pazarlayan ve genç yeteneklerin çıkış anlarında önemli analizler yaparak dikkat çeken Mehmet Bakadan’ı Gazişehir Gaziantep F.K. Alt Yapı Koordinatörü İsmail Acar’da çok istiyor. Hannover’de beraber çalıştığı Gaziantepli Bakadan’ın tecrübesiyle Avrupa’da radarına giren yeteneklerin Türk Futbolu’na da kazandırılması anlamında önemli bir noktada olacağını planlayan Acar bu konuda Başkan Adil Konukoğlu ile de bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.

BEN GöREVE HAZIRIM

Gaziantep’te doğup büyüdüğünü ve buraya hizmet edecek olmaktan her zaman gurur duyacağını belirten Mehmet Bakadan; “ Yıllarca Avrupa’da futbol anlamında çok farklı tecrübeler elde ettim. Bu birikimlerimi Gaziantep’e aktarmak için bir fırsat gelirse ve bana şans verilirse bunu seve seve kabul ederim. Çünkü şehrimiz her alanda olduğu gibi sporda da en iyi yerlerde olmayı hak ediyor. İsmail Acar hocamla Hannover’de beraber çalıştık. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Onun orada olması benim keşfedeceğim yeteneklerin onayı anlamında çok önemli. Bu anlamda ben göreve hazırım” dedi. ALİ BUDAK

#

16 Şub 2018 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.