KANARYA’YI YOK EDİN…

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Gaziantep Basketbol yarın deplasmanda ligin ve Avrupa’nın güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Zorlu maç saat 15:15’te başlayacak.

Başantrenör Stefanos Dedas ve yardımcısı Zafer Aktaş yönetiminde iyi bir çıkış yakalayan ve önce Pınar Karşıyaka’yı ardından da Yunanistan devi PAOK’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Gaziantep Basketbol’un sıradaki hedefi Fenerbahçe. Yunanistan’da zorda olsa son saniyelerde maçı kazanmasını bilen kırmızı-siyahlılar dinlenmeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken tek hedef ise galibiyet olarak belirlendi. Hafta içi Euroleague’de deplasmanda İtalya’nın basketbol ekolü Milano’yu yenerek büyük moral bulan sarı-lacivertlileri mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etmek isteyen kırmızı-siyahlılar bu önemli maça motive oluyor.

#

21 Eki 2017 - 00:00 - Spor

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.