Her şey engelsiz Gaziantep için

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Engelsiz kent Gaziantep’ sloganı ile başlayan çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Gaziantep’teki engelli vatandaşlara yapılan hizmeti arttırmak adına 4 tane asansörlü araç getirildiğini söyleyen Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engeliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, “Engellimizi yolda bırakmayacağız ve hizmetimize kalite katacağız. Araçların bir tanesi 6, diğeri 14 ve ikisi 3’er kişi götürüyor. Biz bu araçları hizmeti arttırmak adına şehrimize getirdik. Engelsiz kent Gaziantep deyince ulaşımı, iletişimi, hizmeti ile engelsiz kent Gaziantep olması hizmeti yönünde devam ediyoruz” dedi.

HİZMETLERE HIZ VERECEĞİZ

Amaçlarının engellilere daha fazla hizmet vermek olduğunu söyleyen Yusuf Çelebi; “Yapılan hizmetlere hız vereceğiz. Engellimizi yolda bırakmayacağız ve hizmetimize kalite katacağız. İlimizde 4 tane asansörlü aracımız var. Bir tanesi 6, diğeri 14 ve ikisi 3’er kişi götürüyor. Asansörlü araçlar, tekerlekli sandalye kullananların normal otobüslere binmekte zorlandıkları için; ihtiyaçları olduğu takdirde doktora getirip götürülebilir, araç bir yerde bozulup yolda kalındıysa oradan alıp ilgili yerlere bırakacağız, havaalanına gitmesi gerekiyorsa bırakacağız. Keyfiyet halinde kullanılamaz ama ihtiyaç dahilinde olursa kullanılacak. Bu araçlarla toplu etkinlikler de yapılabilir. Engelli vatandaşlarımızı istedikleri yerden alıp geri oraya bırakırız. Biz bu araçları hizmeti arttırmak adına şehrimize getirdik. Engellilerin işini kolaylaştırırsan mutluluk gösterirler, iki engelli arkadaşımız araçları denedi, araca indi bindi çok beğendi. Engelsiz kent Gaziantep deyince ulaşımı, iletişimi, hizmeti ile engelsiz kent Gaziantep olması hizmeti yönünde devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

BİLGE ÜLKE GÜZEL

#

20 Eki 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 66.504 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.