Masal gibi düğün

Gaziantep’in tanınmış işadamlarından Kürşat Group Yönetim Kurulu Başkanı Fayat Bay’ın güzel kızı Özlem, hayatını Gaziantep Barosu avukatlarından Burak Yıldız ile birleştirdi. Düğün, Gaziantep’in tanınmış bir çok simasını da bir araya getirdi.

Fayat ve Mevlüde Bay çiftinin kızları Özlem Bay ile Murat ve Selma Yıldız çiftinin oğulları Burak Yıldız evlilik yolunda attıkları adım, önceki akşam Dedeman Hotel’de yapılan muhteşem bir düğün töreni ile taçlandı.

HERKES ORADAYDI

Bay ve Yıldız ailelerinin ev sahipliğindeki düğüne, şehrin tanınmış simalarından sanayici, siyasetçi, STK başkan ve yöneticileri ile yakın dostları katıldı. Ayrıca, damadın avukat olması dolayısıyla bir çok hukukçu meslektaşı da bu önemli gününde yeni çiftleri yalnız bırakmadı.

UNUTULMAYACAK BİR GÜN

Hayatlarını birleştirerek, bir ömür birlikteliğe imza atan yeni çiftler, gece boyunca bol bol dans ederek, birlikte mutluluk şarkıları söyledi. Özlem-Burak çifti, düğüne katılan misafirlerle de yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan işadamı Fayat Bay da misafirlerle yakından ilgilendi.

MUHTEŞEM GECE

Özlem-Burak çiftinin en mutlu gününde iki önemli sanatçı da sahne aldı. Özge Çoban ve Erol Esmer peş peşe sahne alarak, söyledikleri birbirinden güzel eserlerle, düğüne katılan davetlileri hem hüzünlendirdi, hem de doyasıya eğlendirdi. Sanatçıların şarkılarına, genç çiftlerin yanı sıra zaman zaman salondaki davetliler de eşlik etti.

GEÇ SAATLERE KADAR EĞLENCE

İşadamı Fayat Bay, kızı Özlem’i gelin etmiş olmanın duygusallığını ve hüznünü de yaşarken, zaman zaman hüzünlenmesi dikkatlerden kaçmadı. Fayat Bay, kendisini tebrik eden dostlarına “Cenab-ı Allah her anne-babaya bu güzel duyguları yaşatsın” diyerek, kendisini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

Dedeman Hotel Babil Balo Salonu’ndaki eğlence, gecenin geç saatlerine kadar devam etti. HABER MERKEZİ

#

16 Eki 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.