Başkan Fatma Şahin’e şeref plaketi verilecek

Türkiye'nin, 9 Ağustos 1949’dan bu yana üyesi olduğu Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından verilen Avrupa Ödüllerinin bu yılki sahiplerinden biri de Gaziantep oldu.

Gazi şehir, ilki 2012 yılında Avrupa Diploması, ikincisi 2016 yılında Avrupa Şeref Bayrağı ve bu yıl ise Avrupa ödülünün üçüncü nişanı Şeref Plaketiyle ödüllendirildi.

Avrupa Şeref Plaketi ödülünün alınmasında, şehirlerin faaliyetlerine Avrupa’da ki belediyeleri ne kadar dahil ettiği, kültürel ve sosyal etkinliklerini ne ölçüde gerçekleştirdiği, uluslar arası gençlik programlarını ve sosyal, kültürel açıdan birlik beraberliğin sağlanması çerçevesinde dezavantajlı gruplara ne ölçüde etki edildiği konuları dikkate alındı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek Avrupa Şeref Plaketi Ödül Seremonisi’ne, AB Türkiye Delegasyon Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera başta olmak üzere çok sayıda AB bürokratı ve davetli katılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e şeref plaketi 16 Ekim 2017 Pazartesi Günü takdim edilecek. İHA

#

13 Eki 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 64.697 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.