Üst geçitten atlamak isteyen genci polis kurtardı

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, üst geçitte intihar girişiminde bulunan 23 yaşındaki Erkan K., polisler tarafından yakalanarak indirildi.

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda bulunan yaya üst geçidinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Erkan K., üst geçide çıktı. Üst geçidin korkuluklarından sarkan genci görenler, durumu sağlık ve güvenlik görevlilerine bildirdi. İhbarla gelen sağlık görevlileri ve polisler, Erkan K. ile konuşup inmesi için ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri ise gencin atlama ihtimaline karşı altta branda açtı. Erkan K. ile konuşan bir polis memuru, onu bir anlık dalgınlığından yararlanıp tuttu. Bu sırada diğer polis ve itfaiye görevlileri tarafından tutulan genç, üst geçitten indirildi.

#

23 Eyl 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 67.182 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.