GÜL, GENEL SEKRETERLiK KOLTUĞUNU DEVRETTi

Kabine revizyonunun ardından, Adalet Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül görevini Fatih Şahin’e devretti.

Kabine revizyonunun ardından, Adalet Bakanlığı görevine getirilen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül görevini Fatih Şahin’e devretti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 13 Eylül 2015 tarihinden bu yana devam ettirdiği AK Parti Genel Sekreterlik görevini Adalet Bakanlığı görevine atandığı için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’e devretti. Sosyal Medya hesabından paylaşım yapan Gül, “Kabine revizyonunun ardından, AK Parti Genel Sekreterliği görevini sevgili dostum, dava arkadaşım Fatih Şahin’e devrettim. Hayırlı olsun. Görevi Fatih Şahin Beye büyük bir memnuniyetle tevdi ediyorum. Deneyimleriyle partimize büyük katkılar sağlayacaktır Allah yardımcısı olsun” dedi.

FATİH ŞAHİN KİMDİR

1979 doğumlu Şahin, Çan İmam-Hatip Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Serbest avukatlık yapan Şahin, AK Parti’de Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Ankara Milletvekili olarak seçildi. Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyeliği, Türkiye Etiyopya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı, Anayasa Komisyonu Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Sözcülüğü ve AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu. 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilen 5. Olağan Büyük Kongrede MKYK üyesi seçilen Şahin, 26. Dönemde tekrar Ankara Milletvekili seçilerek Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı oldu. İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve iki çocuk babası. BİLGE ÜLKE GÜZEL

#

26 Tem 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.