Gaziantep'te DEAŞ'lı 5 kişi tutuklandı

Gaziantep’te 5 DAEŞ üyesi mahkemece tutuklandı.

Gaziantep’te 5 DAEŞ üyesi mahkemece tutuklandı.
Gaziantep’te 20 Temmuz Perşembe günü Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstiklal Mahallesi'nde yapılan uygulama sırasında durdurulan şüpheli araç içerisinde 2 adet el bombası, 2 adet tabanca ve 1 adet bomba kemeri ve örgütsel dökuman ele geçirilmişti. Araç içerisinde diğer şüphelilerle birlikte yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs, sorgu ve işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartıldı. Şahıslar, terör örgütüne üye olmak suçundan Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
Ayrıca DEAŞ terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engelleme çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltına alınan bir DEAŞ mensubu da tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

#

26 Tem 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.