Sanayi mahallesinin yolları yenileniyor

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerin taşra mahallelerindeki çalışmalarını da aksatmama gayreti gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesinde yeni asfalt çalışması yaptı.

Şehir merkezinin yanı sıra ilçelerin taşra mahallelerindeki çalışmalarını da aksatmama gayreti gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesinde yeni asfalt çalışması yaptı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından tespit edilen bozuk satıhlı ve eski olan yolların iyileştirme ve yenileme çalışmaları kapsamında; Sanayi Mahallesindeki 22 metre genişliğinde ve bin 150 metre uzunluğunda olan 140 Nolu Caddenin bozuk yolu ve sathi kaplama olan yolu 4 bin 985 ton asfalt kullanılarak sıcak asfalt serim ile yenilendi. Cadde giriş ve çıkışlarında kavşak düzenlemesi ve yol güzergahı boyunca kaldırım çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi, caddeye yeni bir görünüm kazandırdı. Ayrıca GASKİ tarafından caddenin kanalizasyon ve yağmur suyu hattı imalatları da yenileme çalışmaları kapsamında yapılarak tamamlandı. Yapılan bu çalışmalar neticesinde KÜSGET Sanayi Sitesindeki Anafartalar Caddesine alternatif olarak trafik yükünü hafifletecek olan 140 Nolu Cadde, Sanayi Mahallesinde ana arterlerden biri olarak özellikle tırların ve ağır tonajlı araçların yoğun olarak kullandığı yolda, trafiği akıcı ve güvenli hale getirerek ulaşım problemi uzun vadeli olarak çözüme kavuşturulmuş olacak.

#

26 Tem 2017 - 00:00 - Yaşam

Son bir ayda gaziantepgunes.com sitesinde 72.997 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantep Güneş Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Güneş Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantep Güneş Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantep Güneş Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.